http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.1020523!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/landscape_635/image.jpg

A Miramonte Általános Iskola egyik tanára Mark Berndt úgy vélte remek szórakozás lesz ha esténként otthon egy kicsit kényezteti magát. Mivel barátnője már hosszú évek óta nem volt a felhalmozott anyaggal sem nagyon tudott mit kezdeni. A tanárnak csak technikailag nevezhető véglény ezért az ondót süteményekre, vagy egyszerűen kanálra kente, amit aztán megetetett a diákjaival. Hogy mindenki számára izgalmasabb legyen a dolog, bekötötte a szerencsétlen gyerekek szemét és egy játék keretében kóstoltatta meg velük az „édességet”.

A 61 éves férfi egyébként 32 éve tanított az iskolában és ezalatt közel 200 fotót is készített a rá bízott gyerekekről. Ezalatt a számára különösen szimpatikusaknak szerelmes hangú leveleket és cd-ket is küldött. Ugyanebben az amerikai iskolában, azonos időben még egy pedofil dolgozott, szintén tanárként. A nyomozás során kiderült, hogy Martin B. Springer legalább további két gyermeket molesztált szexuálisan.

A történtek hatására a felügyelet a teljes iskolai személyzetet elbocsátotta.

A bíróságon 23 millió dolláros óvadékot állapítottak meg nála, így rács mögött marad a tárgyalásig, ahol életfogytig tartó börtönbüntetés kiszabására számíthat.



Nyomj egy megosztást!

.

http://a.scpr.org/i/4e29366cfb8d208ee4c54f9891c74791/92550-eight.jpg?full=1http://media.nbclosangeles.com/images/1200*675/berndt-court-miramonte-2-feb21.jpg?full=1


Nálunk is sokáig tartotta magát egy pesti pletyka, amely szerint csak az egyen gyrost török étteremben, aki nem fél a hasonló egzotikus öntetektől. Ennek ellenére az árusok boltjai mostanában megint tele vannak. Jó-jó finom az a gyros, na de ennyire…?