Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A VILÁG LEGHAJLÉKONYABB SZEXBOMBÁJA

0 Tovább

Ezt a a videót sosem fogod elfelejteni: Segglyukára tetováltat a fiatal lány




A szexi lány úgy döntött, oda kér tetoválást, ahol az a legjobban fáj és csak tényleg a kiválasztottak láthatják.

 


A lány teljesen levetkőzött, csupán mellbimbóit takarta fekete szalag, majd felfeküdt a tetováló művész asztalára, és, míg a tű szaladt, egy rövid interjút is adott. Az mentségére legyen mondva, hogy láthatólag nem volt szomjas állapotban

0 Tovább

Összeverték Csóró Lalit!

0 Tovább

Csak akkor hiszed el, ha látod! Szülei alkoholistává tették a 2 éves kisgyereket

.

A kisfiút a hatalmas elmével rendelkező szülei egy kis borral nyugtatták le, amikor csecsemőként átsírta az éjszakákat. A szülők szerint épphogy néhány csepp alkoholt adtak a kicsinek, hogy el tudjon aludni.Ezzel függővé is tették, így a most kétéves fiú állandóan a pia után sóvárog. A helyzet odáig fajult, hogy Cheng Cheng képes néhány perc alatt eltűntetni egy egész üveg sört vagy bort.

- Minden megpróbáltunk, hogy rászoktassuk a tejre, de egyszerűen nem lehet vele bírni. Állandóan csak az alkoholos italokat követeli, és óriási hisztiket rendez. Főleg akkor borul ki, ha elmegyünk valahova, és valaki mást inni lát, ő pedig nem kap - mesélte a kisfiú egyik rokona. 

.

 

0 Tovább

Magyarország legnagyobb műcsöcsei! Padlót fogsz, ha megtudod ki a tulajdonos!

 

Pár hete lement a Fókuszban egy riport egy hatalmas emlőjű lánnyal. Akkor a készítők abban a hiszemben voltak, hogy ővé a legnagyobb kis hazánkban. Ehhez képest most jelentkezett valaki, akinek nemhogy kétszer akkora felépítménye van, de még másban is gyökeresen elüt a hagyományosan vett háziasszony modelltől. 

.

0 Tovább

Kalifa

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek