Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A vécén ülve fotózta le magát VV Krisztián - ráadásul nem is egyedül




Egy wc kagylón ülve pózolt Krisztián és a testvére:

.

0 Tovább

Marihuánát akart venni, de szárított lócitromot sóztak rá – nem tudni mennyit szívott belőle

Matagalpa – Valami bűzlik Nicaraguában! Gyanúsan viselkedő férfit tartóztattak le a közép-amerikai ország fővárosában, Managuában egy buszállomáson, és furcsa zacskók kerültek elő a hátizsákjából. Úgy tűnt, préselt marihuána van nála, ezért kábítószer birtoklásának gyanújával letartóztatásba helyezték, a lefoglalt anyaggal együtt pedig a 130 kilométerre lévő Matagalpába küldték alapos vizsgálatra.

Mosolyoghattak a törvényszéki kémikusok, amikor bizonyítást nyert, hogy a drognak látszó anyag a valóságban lótrágya volt. – Engem kiraboltak! – magyarázta a TN8 tévécsatornának a kávéültetvényen dolgozó „trágyadíler", aki nem járult hozzá nevének közléséhez, de azt elismerte, valóban úgy hitte, marihuánát vásárolt, méghozzá azért, mert az árus igen jutányos árat kért.

– Nem vagyok drogkereskedő, csak szeretek füvet szívni. Most is csak be akartam tépni, de fű helyett egy nagy lószart kaptam – sopánkodott a 20 év körüli segédmunkás, aki természetesen vádemelés nélkül úszta meg, amiért lótrágya birtoklása miatt letartóztatták.

0 Tovább

Tóth Gabi a neten keres szexpartnert! Ennél cikibb a világon nincs!

 

A saját maga szépségéről és tehetségéről mindig ódákat zengő énekesnőt nagyon kellemetlen helyzetbe hozta az, aki maga is tagja annak a netes közösségnek, ahová egy egyszerű regisztráció után bárki bejelentkezhet és meglepő gyorsasággal az ágyban is találhatja magát a számára kívánatos vadidegennel. Persze, mint a legtöbb okos celeb, Gabi sem gondolta, hogy napokon belül lebukik és kiderül, hogy olyan szexi műtermi fotókkal próbálja meg elcsábitani a lehetséges fiúkat, amitől aztán tényleg beforrósodnak azok. Ráadásul az alkalmazást nem is lehet használni csak a saját személyes Facebookhoz csatolva igy még a lehetősége is kizárt, hogy Tóth Gabit esetleg megviccelték volna. Valóban ő keres szexpartnert.

 

Valamelyik nap nézegettem a lányokat, amikor egyszer csak feljött Tóth Gabi egyik igencsak mutatós fényképe. Nagyon meglepődtem! Először azt hittem, hogy ez biztos valami kamu, aztán beugrott, hogy ez csak Gabi lehet, mivel ide csak Facebook-jelszóval lehet regisztrálni.

 

Az okostelefonra letölthető, Tinder nevű applikációt, leginkább szexre utazó regisztrálók használják a gyorsasága és egyszerűsége miatt.



0 Tovább

Nóci: Az alkohol káros hatásai

Nócit, az egykor szexi műsorvezetőt tavaly azon kapták, hogy eszméletlenségig részegen lazul az M0-ás belső sávjában a volán mögött. Mostanra már a bíróság előtt kell megmagyaráznia, hogy ha korábbi nyilatkozatával ellentétben nem volt italos állapotban, akkor miért érezte sürgős szükségét, hogy a 100-as tempóban közlekedő autók között hunyjon egy rövidet. 

Nóci egyébként, mint mondja már nem iszik, mert.... 


 Szerintünk egyszerűen tükörbe nézett és valami nem tetszett neki.

.

0 Tovább

Bugyi nélkül alszanak együtt a lányok

Sosem találnád ki, hogy kikről van szó

0 Tovább

Kalifa

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek